Art by Muldrow Creations

Mind & Soul Workshop beskrivelse

Mind & Soul Workshop
(Maleri og yoga)
14-16 januar 2022
 
Mange kommer fra et travlt liv med arbejde, børn og hjem der skal passes. Tit bliver drømmelivet med familie og karriere til noget af en stresset affære og man befinder sig pludseligt fanget i en hverdag, hvor man glemmer sig selv og de oplevelser der gør én glad. Ind imellem får man bare brug for at stoppe op, trække stikket ud og slippe hverdagen.
Går du med en lyst til at male men mangler viden til hvordan man kommer godt i gang, eller har du brug for at komme ud og få ladt batterierne op og fyldt din sjæl med positiv energi, så er workshoppen måske lige noget for dig!
På vores “Mind & Soul” workshops er der tid til ro og tid til refleksion over egen tilværelse i selskab med andre kreative sjæle.

- Det kreative og mentale

Når du stiller dig foran lærredet kommer det dybeste fra din underbevidsthed ud. Det er her vi skal arbejde på at få din sjæl og indre stemning til at udtrykke sig på lærredet.
Meditation skaber et indre rum, som du kan læne dig ind i mens du maler og yogaen giver positiv energi til dit sind og kroppens muskler.
Mental og kreativ energi forstærkes og sættes fri, og du får du en total oplevelse af wellness på flere plan.
At arbejde med maleriet er en dejlig måde at koble af på uanset humør, alder eller livssituation, du får noget med hjem! Du lærer, oplever og leger med de farver du bedst kan lide og gør dig glad og hvem har ikke lyst til at være glad.

- Målgruppe

Vores workshops henvender sig til kvinder i alle aldre, nybegyndere såvel som let øvede. Til dig som vil male abstrakt, dig som savner tips og tricks, hvis du allerede er i gang med at male, dig der ønsker at blive klogere på maleteknikker, dig der ønsker at finde indre ro og balance og være sammen med andre som deler samme interesse og til JER, som en evt. indviduel gruppe, som vil ud og hygge og lave noget kreativt sammen (kan bookes som særskilt workshop efter ønske).

- Vi tilbyder

Mindre hold af max 8 personer for at sikre, at der er tid og ro til at tage hensyn til den enkeltes niveau og behov.

- Hvem er vi?

Sharon Sanjeet er yogalærer, kropsterapeut og healthcoach og har uddannelser og livs erfaring indenfor mange spirituelle områder.
Sharon er født i Canada i 1981, halv jamaicansk og opvokset på Fyn.
Glæd jer til at møde & opleve Sharon, som er en unik spirituel sjæl, som lever & ånder for at sprede lys, hjælpe og heale dem som kommer til hende.
Kærligt inviterer hun dig – hjem til dig selv.

Saryn Muldrow er autodidakt kunstmaler og er ud af en kreativ familie, hvor hendes mor var kolorist, hendes morbror multikunstner og hendes far professionel selvstændig fotograf.
Født i Los Angeles, Californien i 1964 er Saryn datter af en dansk mor / amerikansk far og opvokset på Amager i København.
Saryn har malet og tegnet siden hun var barn. Hun har deltaget på malekurser ved nogle af landets dygtigste billedekunstnere og har udstillet sin kunst i både ind og udland siden starten af 00’erne
I Febuar 2021 åbnede hun galleriet “Muldrow Creations “ i den lille skønne by Kerteminde på Fyn og det er herfra hun både maler og udstiller hendes værker og hvor du bl.a. skal svinge penslerne under workshoppen.
Saryn er drevet af passion for hendes kunst, er perfektionist og hun vil helt sikkert give dig et godt og grundigt indblik i hendes kreative univers.
Sammen vil Sharon & Saryn give dig en ualmindelig mindeværdig weekend for sind og sjæl.

- I weekendpakken indgår:

Velkomstdrik med sunde snacks, let frokost på Lulu’s café lør & søn, kaffe, te, frisk frugt, hjemmebag, en kogebog udgivet af Saryn, saft og vand under hele workshoppen, et malekit bestående af malepensler, lærred i forskellige størrelser, svampe, engangshandsker og en sprayflaske, lån af yogamåtter, samt diverse materialer, brug af staffelier og fernisering med et glas bobler søndag eftermiddag.
(Man er naturligvis velkommen til at medbringe sin egen yogamåtte, hvis man hellere vil det)

- Hvad skal du selv medbringe?

Du medbringer selv olie og/eller akryl maling i de farver du ønsker at arbejde med (4-5stk.), hvid akryl maling, samt arbejds og træningstøj.
Af maling kan anbefales Winsor & Newton, Amsterdam, Golden, Schmincke (guld og sølv pulver på vandbasis) og fra pébéo. Søstrene Grene har også udemærket maling til at øve sig med.
Liquin Original fra Winsor & Newton til oliemaling (hurtigtørrende malemedium) er et must, hvis du maler med olie. Alt kan købes online i diverse kunst webshops.

Program:
Fredag:
Kl. 19:30 Velkomst og velkomstdrik med intro i galleriet med Sharon
Kl. 20:00 - 21:00 “Recharge Session med Breathwork, Kundalini/ChakraYoga & KlangMeditation”
Lørdag:
Kl. 09:30-10:00 Velkomst og en snak om male teknikker med Saryn
Kl. 10.00 - 12:30 Male
Kl. 12.30 - 13.00 Opgave.. forberede lærred til dagen efter
Kl. 13.00 - 13.45 Frokost på Lulus café
Kl. 14:00 - 15:30 Male
Kl. 15:30 - 15:45 Afslutning og oprydning
Kl. 15:45- 16:00 Pause
Kl. 16:00- 17:30 “Relax, Recharge & Reboot Sessions” med Sharon
Resten af dagen til fri disposition
Søndag:
Kl. 08:00- 09:30 “Reboot Session med Wake-up Vinyasa Yoga, Breathwork & Affirmations Meditation” med Sharon
Kl. 10.00 -13.00 Male
Kl. 13.00 -13.45 Frokost på Lulus
Kl. 14:00 -15.30 Male
afslutning af alle billeder
Kl. 15.30 -16.00 Afslutning / oprydning og "Fernisering" med et glas bobler

-Afrejse

Ret til ændringer forbeholdes

Pris pr. pers 3.295,-

Har du brug for overnatning mens du er i Kerteminde har vi lavet en aftale med det smukke beliggende “Kerteminde Bed & Breakfast” som ligger 300 mtr. fra galleriet.
Priserne er for to personer i samme værelse.
Standardværelser ( 2 stk) til kr. 550,- pr. nat
Deluxe værelser ( 2 stk) til kr 600,- pr. nat
Suiter ( 2 stk) til kr. 750,-
Som enkeltværelser koster værelserne kr. 50 mindre.
Morgenmad koster kr. 75,- pr. prs. pr. dag. Der findes et gæstekøkken, hvor det er muligt at tilberede lette måltider.
Book værelse ved at klikke på dette link: https://kertemindebedbreakfast.dk/
Nævn, at det er i forbindelse med workshoppen.

- Tilmelding til workshoppen

Man tilmelder sig ved at skrive en mail til sarynmuldrow@yahoo.dk INDEN d.16/12-21 med oplysning om hvor mange der skal tilmeldes, navn(e), adresse(er) tlf nr. samt oplyse om der er allegener der skal tages hensyn til, derefter vil du få bekræftet din tilmeldning og tilsendt en faktura på workshoppen, som du bedes indbetale på anførte kontonummer. Først når beløbet er indbetalt er din plads 100% sikret.

- Praktisk info

Workshoppen gennemføres kun ved minimum 5 deltagere.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i de hyggelige og rustikke omgivelser!
Kreative hilsner / Namaste
Saryn & Sharon
Saryn Muldrow | CVR: 27047874 | Strandgade 43, 5300 Kerteminde - Danmark - Muldrow Web Design | sarynmuldrow@yahoo.dk